#065

Joan Chic Alfonso
(Lleida, 1967- )

Va néixer a Lleida, on es va iniciar en la música de la mà del seu pare, Ricard Chic -distinguido guitarrista alumne d'Emili Pujol-, professor i exdirector del Conservatori Professional de Música d'aquesta ciutat.

Començà els estudis de violí amb Leopoldo Gil, piano amb Mª Carme Grasa i llenguatge musical amb Josep Prenafeta. Va realitzar posteriorment a Barcelona els estudis superiors de violí amb Joan Pàmies, Gerard Claret i Sergio Prieto (assistent de Yehudi Menhuhin)

Va rebre consells de compositors com Leo Brouwer, Benet Casablancas, Albert Solé, Itzak Sadai i George Benjamí. Les tres primeres obres que va compondre van ser premiades en el Concurs de Joves Compositors convocat per la Generalitat de Catalunya. Algunes de les seves obres han estat editades per l'Institut Català de Serveis a la Joventut, Boileau, La mà de guido i Tritó. Ha editat tres enregistraments com a compositor-intèrpret: Indicis, Ignot i Cromos.

Combina l'activitat compositiva i concertística amb la docent. És Professor Titular de violí al Conservatori Professional de Música de Saragossa.VOLS CONÈIXER MILLOR L'ARTISTA?

Web de Joan Chic Alfonso

Partitures a La mà de guido

Partitures a Boileau


CONTACTE
Associació Joan Manén
C/Indústria 140 5è 2a 08025 Barcelona
932 652 445 · 663 006 665
associacio@joanmanen.cat
AVIS LEGAL
PRIVACITAT
CAS | CAT | ENG